Vypněte prosím blokování reklamy (reklamu už neblokuji), děkujeme.
Video návod zde: https://www.youtube.com/watch?v=GJScSjPyMb4
Tohle sice není správný článek do zimního období, ale stačí zavzpomínat na léto a na různá místa, kde jsme si zmrzlinu koupili a kde si jí raději odpustíme.
Kvůli rychlému vývoji nových technologií se zvyšují nároky na kvalifikaci zaměstnanců. Jenže stále častěji se objevují požadavky na vzdělání u povolání, u kterých bychom to nečekali.
Například v italském městě Boloň otevřeli na univerzitě Gelato speciální studium pro budoucí zmrzlináře. Studenti se naučí, jak správně připravit tu nejlepší zmrzlinu a vybrat ty nejlepší přísady. Studium stojí 600 liber a nejvíce zájemců je z Austrálie, Číny, Súdánu, Libanonu a Velké Británie.
U nás se zmrzlináři učí, jak co nejvíce na zákaznících vydělat. Kvalita některé zmrzliny je dost pochybná. Mám pár míst, kde si zmrzlinu nekoupím a k mé lítosti se zhoršila kvalita i v mém nejoblíbenějším místě.